top of page
Search

Perfekt Rolex Herre Datejust Klokker 116234

ROLESOR

Egenskaper av modellen

Gull er ettertraktet for sin glans og adel. Stål styrker styrke og pålitelighet. Sammen kombinerer de harmonisk det beste av sine egenskaper. En ekte Rolex-signatur, Rolesor har vært på Rolex-modeller siden tidlig på 1930-tallet og ble registrert under merkenavnet i 1933. Det er en av stolpene til Oyster-samlingen.


SVART DIAL

Skiven er det karakteristiske ansiktet på et Rolex-ur, den mest ansvarlige egenskapen for sin identitet og lesbarhet. Karakterisert av timemarkører i 18 karatsgull for å unngå tarnishing, er hver Rolex urskive designet og produsert internt, hovedsakelig for hånd for å sikre perfeksjon.


THE JUBILEE BRACELET

Egenskaper av modellen

Design, utvikling og produksjon av Rolex armbånd og klemmer, samt den strenge testingen de møter innebærer banebrytende teknologi. Og, som med alle komponenter i klokken, garanterer de økologiske kontrollene i det menneskelige øye upåklagelig skjønnhet. Jubileet, et smidig og behagelig femdelt armbånd av metall, ble designet og produsert spesielt for lanseringen av Oyster Perpetual Datejust i 1945.


3135 BEVEGELSE

Egenskaper av modellen

36 mm Datejust er utstyrt med kaliber 3135, en selvviklet mekanisk bevegelse utviklet og produsert av Rolex. Som alle Rolex evigvarende bevegelser, er 3135 et sertifisert sveitsisk kronometer, en betegnelse reservert for høy presisjonsklokker som har bestått de sveitsiske offisielle testene for kretstesterstest (COSC). Arkitekturen, som er felles for alle bevegelser av østersur, gjør den særlig pålitelig.


CYCLOPS LENSEN

Egenskaper av modellen

Cyclops-objektivet forbedrer åpningen av datoen, forstørrer dataskjermen for enkel lesing. Dette er en av de mest karakteristiske egenskapene til Rolex, og en av de mest gjenkjennelige.



DATOEN

DEN MODERNE ARCHETYPE OF THE CLASSIC WATCH

Rolex Datejust er den moderne arketypen av den klassiske klokken, takket være estetikken og funksjonene som overgår moteendringer. Estetisk har Datejust gått gjennom tider, samtidig som du opprettholder de holdbare koder som gjør det, spesielt i sine tradisjonelle versjoner, en av de mest anerkjente og gjenkjennbare klokker.

more link

0 views0 comments
bottom of page